Căutare

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte. Micile diferențe date de manufacturarea obiectului, nu sunt considerate defecte. 

Dacă produsele au ajuns sparte vă rugăm să le fotografiați cât de repede puteți și să ne trimitei pozele pe zenaromacandles@gmail.com.

 Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu facture atașată. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură sau lumânări care au fost aprinse.

Bunurile trebuie returnate către Zen Aroma Gifts la adresa: București, Sector 4, Calea Văcărești 234, Bloc 83, Scara 2, Etaj 4, Ap. 55. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil despre orice retur prin email la zenaromacandles@gmail.com.

Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, vă vom returna contravaloarea bunurilor și după caz costul livrării, dacă aceasta s-a efectuat prin una din metodele de livrare de pe zenaromacandles.ro. Sumele vor fi rambursate folosind aceeași metodă de plată ca la achiziția inițială, dacă nu a fost specificat altfel.

Procesatorul de plăți online nu are nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la zenaromacandles@gmail.com, sau la nr de telefon 0760990084.

În cazul în care ați plasat o comandă și aceasta nu a fost trimisă spre livrare, o puteți anula sunând la 0760990084 sau prin e-mail la zenaromacandles@gmail.com. În cazul în care doriți să anulați comanda după ce a fost plasată curierului, veți plăti transportul către Zen Aroma.