Căutare

Cumpărătorul poate alege între livrarea produsului sau ridicarea sa din atelierul Zen Aroma din București, Sector 4, Calea Văcărești 234, Bloc 83, Scara 2, Etaj 4, Ap. 55, între orele 10-19, de luni până sâmbătă.

Tipuri de livrare:

Livrarea prin curier se face pe teritoriul României între 24-72 de ore, dacă este plasată în zilele lucrătoare. Dacă este plasată sâmbătă sau duminică, timpul maxim de livrare este de 5 zile. Costul de livrare prin curier este de 20 lei, indifferent de modalitatea de plată.

Timpii de livrare pot suferi modificări în perioadele de reduceri, sau în timpul sărbătorilor legale, sau dacă sunt astfel anunțați pe site.

Indiferent de modalitatea de livrare, costul livrării pe teritoriul României este 0 pentru achiziții de peste 250 lei. 

Nu se acordă gratuitate pentru livrarea în care se folosește un cod de reduceri dacă în urma aplicării reducerii suma de plată nu este cel puțin egală cu 250 lei (chiar dacă valoarea de achiziție este mai mare de 250 lei).

Comenzile primite vineri, sâmbătă și duminică vor fi livrate curierului luni sau marți, în ordinea primirii comenzilor.

Stocurile pe site sunt aduse la zi des, dar unele erori de comunicare pot surveni. Dacă produsul comandat nu se mai află în stoc, vă contactăm cu detalii.