Căutare

Contact

În cazul în care ai un mesaj pentru noi...

Telefon: 0760990084

Email: zenaromacandles@gmail.com

Program
Luni
10:00 - 19:00
Marți
10:00 - 19:00
Miercuri
10:00 - 19:00
Joi
10:00 - 19:00
Vineri
10:00 - 19:00
Sâmbătă
10:00 - 19:00
Duminică
Închis
Ai o întrebare pentru noi?
Listă cu întrebări frecvente

Livrarea prin curier se face pe teritoriul României între 24-72 de ore, dacă este plasată în zilele lucrătoare. Dacă este plasată sâmbătă sau duminică, timpul maxim de livrare este de 5 zile. 

Costul de livrare prin curier este de 20 lei, indifferent de modalitatea de plată. Dacă valoarea depașește 250 lei, transportul este gratuit.

Cumpărătorul poate alege între livrarea produsului sau ridicarea sa din zona Timpuri Noi, Calea Văcărești 234 (București), între orele 10-19, de luni până sâmbătă. Detaliile  se stabilesc la numărul de telefon 0760990084.

Plata pentru produsele și serviciile achiziționate pe website-ul www.zenaromacandles.ro se poate face prin card bancar, transfer bancar sau plata în numerar la livrare. Pe site, serviciul de plată cu cardul este oferit de procesatorul de plăți online Netopia Payments.

Produsele comercializate de către Zen Aroma sunt produse noi, care sunt atent inspectate înainte de livrare, pentru a ne asigura ca nu prezintă defecte de fabricație. În cazul în care totuși sesizați neconformități ale produselor datorate unui defect de fabricație, aveți dreptul să solicitați înlocuirea gratuită a produsului. Perioada de garanție pentru produsele noi este de 30 de zile calendaristice. 

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte. Micile diferențe date de manufacturarea obiectului, nu sunt considerate defecte. 

Dacă produsele au ajuns sparte vă rugăm să le fotografiați cât de repede puteți și să ne trimitei pozele pe zenaromacandles@gmail.com.

 Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu facture atașată. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură sau lumânări care au fost aprinse.

Bunurile trebuie returnate către Zen Aroma Gifts la adresa: București, Sector 4, Calea Văcărești 234, Bloc 83, Scara 2, Etaj 4, Ap. 55. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil despre orice retur prin email la zenaromacandles@gmail.com.

Toate informațiile, modelele, fotografiile de pe site, colectiv denumite materiale, sunt proprietatea Zen Aroma și nu pot fi folosite de către utilizatorii zenaromacandles.ro decât în scopul de informare cu privire la produsele și serviciile oferite sau achiziția de produse și servicii.

Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout, ați trimis comanda şi aţi primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată.